Telefoni feavea'i
+86 186 6311 6089
Valaau i matou
+86 631 5651216
I-meli
gibson@sunfull.com

5 Fa'asologa mo le Maketi Pusa

O faiga fa'a'aisa ua fa'atuputeleina le fou ma fa'atekonolosi. I lenei tulaga, o le a se mea e mafai ona tatou faʻamoemoeina mai le lumanaʻi o le pusaaisa?

O lo'o iai le pusaaisa i so'o se mea, mai fale mautotogi ma pisinisi fa'apitoa i falema'i ma falema'i. I le lalolagi atoa, e nafa ma le faʻasaoina o meainu ma meaʻai mo taimi uumi ma faʻamautinoa le faʻasaoina o vailaʻau, tui, faletupe toto ma isi talosaga faʻafomaʻi. O le mea lea, o le pusaaisa e taua e le gata mo le tausiga, ae faʻapea foi mo le lelei o le olaga.

I le gasologa o tausaga, ua mafai ai e le evolusione faʻatekonolosi ona faʻateleina le faʻafouina o faiga faʻaisa. I lenei tulaga, o le a se mea e mafai ona tatou faʻamoemoeina mai le lumanaʻi o le pusaaisa? Siaki 5 faiga mo lenei maketi.

1. Malosiaga Lelei

Faatasi ai ma le faateleina o le faitau aofaʻi o le lalolagi ma, o lona uiga, i le aofaʻi o masini pusaaisa e manaʻomia e faatumauina ai lenei fua faatatau o le tuputupu aʻe, e tatau ona teu faʻafaigaluega i filifiliga e maua ai le malosi sili atu, ina ia mafai ai ona faʻaogaina le itiiti ifo o punaoa faanatura o le paneta. ma fa'aitiitia le a'afiaga o le si'osi'omaga .

O le mea lea, o filifiliga e faʻaitiitia ai le eletise e avea ma masani, tusa lava po o le a le ituaiga pusaaisa. A uma mea uma, o faʻamanuiaga e mafai ona vaʻaia i soʻo se mea, mai fale e oʻo atu i pusaaisa pisinisi.

O compressors gafatia fesuisuiai, e taʻua foi o VCCs poʻo tekinolosi faʻaliliu, e mafai ona manatu o se vaega o lenei faiga. E mafua lenei mea ona o lona malosi e pulea ai le saoasaoa: pe a manaʻomia le tele o le malulu, faʻateleina le saoasaoa galue, ae a oʻo i le vevela lelei, e faʻaitiitia. O le mea lea, o le faʻaaogaina o le malosi e faʻaititia e 30 ma 40% faʻatusatusa i compressors masani.

2. Fa'aaisa Faanatura

Faatasi ai ma le faʻateleina o popolega e uiga i le faʻaauau, e le gata i le tagata faʻatau ma le alamanuia, o le faʻaaogaina o se pusaaisa faʻanatura o se faʻataʻitaʻiga lea e maua ai le tele ma le tele o avanoa, faʻateleina le faʻaitiitia o aʻafiaga o le siosiomaga ma faʻateleina ai le lelei o faiga.

Ole isi ole fa'aogaina ole HFC (hydrofluorocarbons), ole pusaaisa faanatura e le afaina ai le osone ma e toetoe lava leai se aafiaga ile vevela ole lalolagi.

3. Suiga Numera

O le pusaaisa ose vaega fo'i o suiga fa'atekinolosi. O se faʻataʻitaʻiga o lenei mea o le fesoʻotaʻiga i le va o le compressor saoasaoa fesuiaʻi ma lona nofoaga faʻaoga. E ala i polokalame fa'atonutonu e pei ole Smart Drop-In, e mafai ona fetu'una'i le saosaoa o le compressor i le tele o tulaga 'ese'ese, e aofia ai le defrost, tatala soo le faitoto'a pusaaisa ma le mana'omia mo le toe fa'aleleia vave o le vevela. Faatasi ai ma ona faʻamanuiaga o le faʻamalosia o le malosi o meafaigaluega, le faigofie o le faʻaogaina ma le faʻateleina o faʻamanuiaga e ofoina atu le saoasaoa fesuisuiai.

4. Fa'aitiitiga Tele

O le fa'aitiitiga ose fa'asologa e aofia ai fa'alapotopotoga fa'apisinisi ma fale. Fa'atasi ai ma avanoa laiti, e mana'omia fo'i le fa'aitiitia o avanoa i pusaaisa, o lona uiga la'ititi compressors ma iunite condensing.

Faatasi ai ma le alualu i luma o tekinolosi, e mafai ona ausia lenei manaoga e aunoa ma le leiloa o le lelei ma mea fou uma o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le oloa. O le faʻamaoniga o lenei mea o loʻo vaʻaia i le Embraco compressors, lea ua faʻaititia i le tele o tausaga. I le va o le 1998 ma le 2020, VCCs, mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻaititia le lapopoa e oʻo atu i le 40%.

5. Fa'aitiitia Pisa

O le isi faʻataʻitaʻiga e fesoʻotaʻi ma le laʻititi o fale o le sailia lea o le mafanafana e ala i le faʻaitiitia o le pisapisao o mea faigaluega, o lea e taua ai le filemu o pusaaisa. E le gata i lea, e tutusa lava mo masini i totonu o siosiomaga, e pei o suʻesuʻega fale suʻesuʻe ma falemaʻi, e masani lava ona filemu.

Mo lenei mea, compressors saoasaoa fesuisuiai o filifiliga sili ia. I le faaopoopo atu i le maualuga o le malosi o le malosi, o nei faʻataʻitaʻiga e ofoina atu foi le maualuga o le pisa. Pe a faatusatusa i le compressor saosaoa tumau, o le compressor saoasaoa fesuisuiai faagaoioia ma le 15 i le 20% itiiti leo.


Taimi meli: Iul-23-2024