Telefoni feavea'i
+86 186 6311 6089
Valaau i matou
+86 631 5651216
I-meli
gibson@sunfull.com

E Fa'afefea ona Suia se Fa'avevela Fa'asa'o Fa'asa'o i totonu o lau pusaaisa Frigidaire

E Fa'afefea ona Suia se Fa'avevela Fa'asa'o Fa'asa'o i totonu o lau pusaaisa Frigidaire

O le maualuga o le vevela masani i totonu o lau pusaaisa mea'ai fou po'o le maualalo o le vevela masani i totonu o lau pusaaisa e ta'u mai ai ua fa'a'aisa u'amea i totonu o lau masini. Ole mafua'aga masani ole fa'a'aisa fa'a'aisa ole fa'avevela fa'a'aisa leaga. O le fa'amoemoe autu o le fa'avevela o le fa'afefeteina o le aisa mai le fa'a'aisa, o lona uiga a le manuia le fa'avevela, e le maalofia le fa'atupuina o le aisa. O le mea e leaga ai, o le faʻatapulaʻaina o le ea i totonu o vili o le faʻaʻailoga autu lea o le faʻaputuina o le kiona, o le mea lea e faʻafuaseʻi ai ona oso aʻe le vevela i totonu o le vaega o meaʻai fou i se tikeri le lelei. A'o le'i toe fo'i le vevela i totonu o le pusaaisa ma mea'ai fou i le tulaga masani, e mana'omia ona sui le fa'avevela fa'ama'a leaga o lau pusaaisa Frigidaire FFHS2322MW.

O le toe fa'aleleia o lau pusaaisa e ono lamatia pe a le mulimulita'ia puipuiga lelei. A'o le'i amataina so'o se ituaiga o toe lipea, e tatau ona e se'i ese lau masini ma tape lana sapalai vai. O le ofuina o meafaigaluega saogalemu, e pei o totigilima faigaluega ma matatioata puipui ose puipuiga foi e le tatau ona e misia. Afai i so'o se taimi e te le lagona ai le mautinoa i lou mafaia e fa'alelei lelei lau pusaaisa, fa'amolemole taofi le mea o lo'o e faia ae fa'afeso'ota'i se tekinisia lipea meafaigaluega.

Meafaigaluega Manaomia

mita tele

¼ totonu. Avetaavale Nut

Phillips Screwdriver

Si'u Siu Mafolafola

Pili

Fa'afefea ona Su'e le Fa'avevela Defrost

E ui lava ose fa'avevela fa'a'aisa fa'aletonu e masani lava ona mafua ai le fa'atupuina o le aisa i luga o vili evaporator, e atamai lava le su'eina o le vaega ae e te le'i filifili e sui. Ina ia faia, e tatau ona e faʻaogaina se multimeter e suʻe ai pe faʻaauau pe leai foi. Afai e leai se fa'aauau o lo'o iai, o le fa'avevela e le o toe galue ma e mana'omia ona sui.

Fa'afefea ona maua le avanoa i le fa'avevela fa'afu

O le mea fa'avevela i totonu o lau pusaaisa Frigidaire o lo'o i tua o lau pusaaisa i tua o le pito i lalo pito i tua. Ina ia o'o i le vaega, tatala le faitoto'a o lau pusaaisa ma fa'ase'e i fafo le talone aisa ma le fa'apotopotoga fa'amau. Ona aveese lea o fata ma talone o totoe. Ae e te le'i fa'ate'aina le laulau pito i lalo, e tatau ona e aveese fa'alava pito i lalo e tolu mai puipui i autafa o le pusaaisa, fa'aaoga lau ta'avale nati ¼ inisi. A uma loa ona e aveese fa'alava mai puipui, e mafai ona e tatalaina fa'amau fa'amau e fa'amau ai le pito i tua i le puipui pito i tua o le pusaaisa. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga lau sikulifili Phillips. A o ese le laulau pito i tua, o le a e va'ai lelei i le evaporator coils ma le fa'avevela fa'a'aisa o lo'o si'osi'omia ai vili.

Fa'afefea ona Ave'esea le Fa'avevela Defrost

I le taimi lea, afai e te le'i ofuina totigilima faigaluega e matua fautuaina lava e te fa'apipi'i se pea e puipui ai ou lima mai apa ma'ai o lo'o i luga o fa'a'aisa. Ina ia mafai ona o'o atu i le fa'avevela fa'a'aisa, e tatau ona e fa'agaoioi le vili, fa'aaoga la lau ave nati e tatala ai fao sikulima e lua o lo'o fa'amauina ai le fa'aisaisa i tua o lau pusaaisa. Ona sosoo ai lea ma le fa'aogaina o lau pili, uu le pito i lalo o le talita vevela, o le laupepa u'amea lapo'a lea o lo'o i lalo o fa'a'aisa evaporator, ma toso lemu i luma i le mamao e alu ai. Ona tuu lea i lalo o tui, ma uu ma le faaeteete le paipa apamemea i le pito i luga o vili ma toso atu ia te oe, teisi. A mae'a lena, tago i luga lau tui, ma toe fa'alava i luma le talita vevela seia o'o ina le toe te'i. Ia, motu'ese uaea e lua o lo'o maua i tafatafa o le paipa apamemea. A tuuese loa uaea uaea, fa'aauau ona toso i luma le talita vevela.

I lenei laʻasaga, e tatau ona e vaʻaia le faʻamalama o loʻo pipii i le va o puipui ma itu o le evaporator coils. E mafai ona e tuleiina fasi foam i tua o le fa'avevela fa'a'aisa fa'atasi ma se sikulata Flathead pe afai e faigofie, na'o le toso i fafo o le fa'alava.

I le taimi nei, e mafai ona e amata aveese le faʻavevela faʻafefe. I le pito i lalo o le evaporator coils, o le ae maua ai le fa'avae o le fa'avevela, lea o lo'o fa'amauina e se kilipa taofi. Tatala le pipii o lo'o tapuni le kilipa fa'amau, ona aveese lea o le fa'avevela fa'a'aisa mai le fa'a'aisa.

Fa'afefea ona fa'apipi'i se fa'avevela fou

Amata fa'apipi'i le fa'avevela fa'a'aisa i le pito i lalo o fa'a'aisa evaporator. Fa'aauau le tuleia o le vaega i luga se'ia mafai ona e lalagaina le itu taumatau o le uaea fa'amau i le pito i luga evaporator coil, Ona toe fa'apipi'i lea o le fa'avevela. O le taimi lava e fa'afefe ai le fa'avae o le vaega i le pito i lalo o vili evaporator, fa'amau le fa'avevela i vili fa'atasi ma le kilipa taofi na e aveese muamua. Ina ia fa'auma, fa'afeso'ota'i fa'amau uaea o le fa'avevela i fa'amau o lo'o i luga a'e o vili evaporator.

Fa'afefea ona toe fa'aputuina le Vaega Fa'aaisa

A mae'a ona fa'apipi'i lelei le mea fa'avevela fou, e tatau ona e amata toe fa'aopoopo lau pusaaisa. Muamua, toe fa'aofi le fa'a'ese'ese na e aveese mai totonu-i le va o puipui o le pusaaisa ma le evaporator. Ona, e mana'omia ona e fesuia'i i le tuleiina o le pito i lalo o le evaporator i tua ma toe fa'afo'i le paipa apamemea i lona tulaga muamua. A'o e faia lenei mea, ia fa'aeteete atili i le paipa; a leai, afai e te fa'afuase'i ona fa'aleagaina le paipa, o le a e feagai ma se fa'alelei taugata mea faigaluega. I le taimi lea, su'esu'e ia fa'a'au'au fa'aisa, pe a aliali mai o lo'o pi'o se tasi o apa'u i le tasi itu, fa'asa'o ma le fa'aeteete i lau Sikulivili Flathead. Ina ia fa'auma le toe fa'apipi'iina o u'amea evaporator, toe fa'amau fa'amau fa'amau o lo'o fa'amau i tua o le pusaaisa.

I le taimi nei, e mafai ona e tapuni le pito i tua o le pusaaisa e ala i le toe faʻapipiʻiina o le pito i lalo pito i tua. O le taimi lava e fa'amautu ai le laulau, tago i fa'alava fata ma toe fa'apipi'i i luga o puipui i autafa o lau masini. A mae'a ona fa'amauina fa'alava, fa'ase'e fata ma talone pusaaisa i totonu o le vaega, ona fa'auma lea o le toe fa'aputuina, sui le talone fai aisa ma auger.

O lau la'asaga mulimuli lava o le toe fa'apipi'i lea o lau pusaaisa ma fa'aola lana sapalai vai. Afai e manuia lau lipea, o le vevela i totonu o lau pusaaisa ma le vaega o mea'ai fou e tatau ona toe fo'i i le tulaga masani pe a mae'a ona toe fa'afo'i le eletise i lau pusaaisa.

Afai na e fa'ata'ita'iina lau mea fa'a'aisa fa'a'aisa ma iloa ai e le o le mafua'aga lea o le fa'atupuina o le aisa i luga o fa'a'aisa evaporator, ma o lo'o e faigata ona e iloa po'o fea vaega o le fa'a'aisa fa'amalo e le manuia, fa'amolemole fa'afeso'ota'i mai i le aso ma o le a matou faia. fiafia e fesoasoani ia te oe e su'esu'e ma toe fa'aleleia lau pusaaisa.


Taimi meli: Aukuso-22-2024