Telefoni feavea'i
+86 186 6311 6089
Valaau i matou
+86 631 5651216
I-meli
gibson@sunfull.com

O le a le mea e iloa ai le maualuga o le vai?

O le a le mea e iloa ai le maualuga o le vai?
O le sua vai o se masini e fua ai le maualuga o le vai i totonu o se pusa tumau e maualuga tele pe maualalo tele. E tusa ai ma le metotia o le fuaina o le maualuga o le suavai, e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se lua: ituaiga faʻafesoʻotaʻi ma ituaiga e le faʻafesoʻotaʻi. O le fa'aogaina o le vai e ta'ua o se fua fa'afeso'ota'i, lea e fa'aliliuina ai le maualuga o le vai i se fa'ailoga eletise mo le gaosiga. Ole taimi nei ole fa'aogaina tele ole fa'aogaina ole vai.
E fa'afefea ona fa'aogaina le fa'amauina o le vai?
O le mataupu faavae galue o le vai maualuga sensor e faapea pe a tuu i totonu o se loloto patino i le vai e fuaina, o le mamafa i luga o le masini pito i luma ua liua i le maualuga maualuga maualuga. Ole fua fa'atatau ole Ρ=ρ.g.H + Po, ile fua ole P o le mamafa i luga o le vai o le masini, ρ o le mamafa o le vai e fuaina, g o le saoasaoa fa'apitonu'u o le kalave, Po o o le mamafa o le ea i luga o le vai, ma H o le loloto lea e pa'u ai le masini i totonu o le vai.

O le masini maualuga o se masini ua fuafuaina e mata'ituina ma fua le vai (ma o nisi taimi e malo) maualuga. A iloa le maualuga o le vai, e fa'aliliu e le masini fa'amatalaga lagona i se faailo eletise. E masani ona fa'aogaina fa'atanoa fa'atanoa, tane suau'u po'o vaitafe
O fea e fa'aoga ai masini fa'atūvai?
O le fa'aogaina o masini vai e aofia ai fa'aoga nei:
1. Fuaina o le maualuga o le vai o vaita'ele ma tane vai
2. Fuaina o le maualuga o le vai o vaitafe ma vaituloto
3. Fuaina o le gataifale
4. Fuafuaina o le maualuga ole sua o le acid-base
5. Su'ega suau'u maualuga o loli suauu ma pusameli
6. Puleaina le maualuga o le vai vaitaele
7. Lapataiga Tsunami ma le mataituina o le suasami
8. Pulea vai malulu olo
9. Pulea maualuga pamu otaota
10. Mata'ituina mamao ole maualuga ole suavai


Taimi meli: Iuni-21-2024