Telefoni feavea'i
+86 186 6311 6089
Valaau i matou
+86 631 5651216
I-meli
gibson@sunfull.com

E fa'afefea ona fa'aogaina le fa'agata pusaaisa?

E fa'afefea ona fa'aogaina le fa'agata pusaaisa?

E masani lava, o le ki o le vevela o le pusaaisa i totonu o le fale e masani ona i ai 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, ma le 7 tulaga.O le maualuga o le numera, o le maualalo o le vevela i totonu o le pusaaisa.E masani lava, matou te tuʻuina i le lona tolu i le tautotogo ma le autumn.Ina ia ausia le faʻamoemoe o le faʻasaoina o meaʻai ma le faʻasaoina o le eletise, e mafai ona tatou taia 2 pe 3 i le taumafanafana ma le 4 pe 5 i le taumalulu.

I le taimi o le faʻaogaina o le pusaaisa, o lona taimi faigaluega ma le faʻaaogaina o le eletise e matua afaina lava i le vevela o le ambient.O le mea lea, e tatau ona tatou filifilia ni mea e faʻaaoga i vaitau eseese.E tatau ona ki fa'amalo le pusaaisa i mea e maualalo i le tau mafanafana ma maualuga i le taumalulu.A maualuga le vevela o le vevela i le taumafanafana, e tatau ona faʻaaogaina i mea vaivai 2 ma le 3. A oʻo ina maualalo le vevela i le taumalulu, e tatau ona faʻaaogaina i poloka malosi 4,5.

Atonu o lo'o e mafaufau pe aisea ua fa'atu maualuga ai le vevela o le pusaaisa i le taumafanafana.E mafua ona i le taumafanafana, e maualuga le vevela o le siosiomaga (e oʻo atu i le 30 ° C).Afai o le vevela i totonu o le pusaaisa o loʻo i totonu o le poloka malosi (4, 5), o loʻo i lalo -18 ° C, ma o le eseesega o le vevela i le va o totonu ma fafo e tele, o lea e faigata ai ona faʻaitiitia le vevela ile pusa ile 1 ° C. E le gata i lea, o le leiloa o le ea malulu e ala i le insulation o le kapeneta ma le faitotoa faamaufaailoga o le a faatelevaveina foi, ina ia umi le amataga o le taimi ma le taimi puupuu o le a mafua ai le compressor e tamoe i le vevela maualuga mo se taimi umi. , lea e faʻaumatia ai le malosi ma faigofie ona faʻaleagaina le compressor.Afai e suia i le mea vaivai (2nd ma le 3rd gear) i le taimi nei, o le a iloa ai o le taimi amata e matua puupuu lava, ma faʻaitiitia le ofuina o le compressor, ma faʻalauteleina le ola tautua.O le mea lea, o le pulea o le vevela o le a fetuunai i le vaivai pe a vevela le taumafanafana.

Pe a maualalo le vevela ambient i le taumalulu, pe afai e te fetuunai pea le thermostat i le vaivai.O le mea lea, pe a laʻititi le eseesega o le vevela i totonu ma fafo, o le a le faigofie ona amata le compressor.O pusaaisa e tasi le pusaaisa e mafai foi ona fa'afefe i totonu o le pusaaisa.

O le pusaaisa lautele e fa'aogaina le suiga o le vevela o le mamafa e fa'amautu ai le vevela tumau o le pusaaisa.I lalo tatou faʻafeiloaʻi e faʻamatala ai le mataupu faavae o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le vevela masani.

O le ki fa'afetaui le vevela ma le cam e fa'aoga e seti ai le averesi o le vevela o le pusaaisa.I totonu o le pusa vevela tapuni, o le "su'u susu susu" o loʻo ola faʻatasi ma le kesi ma le vai.E masani lava o le pusaaisa o le methane poʻo le freon, ona o lo latou faʻafefeteina e maualalo, e faigofie ona faʻafefe ma faʻalautele pe a vevela.O le pulou e faʻafesoʻotaʻi i le kapoti e ala i se paipa capillary.O lenei kapoti e faia i mea fa'apitoa ma e matua fetuutuunai.

O feso'ota'iga eletise i le amataga o le leve e le tapunia.A maualuga le vevela, o le ausa tumu i totonu o le pusa vevela e faʻalauteleina pe a vevela, ma faʻateleina le mamafa.E ala i le faʻauluina o le mamafa o le capillary, e faʻalauteleina foi le pusa.

O le mea lea, o le leve e tuleia i luga o le itu taumatau e faʻatoʻilaloina le torque e mafua mai i le vevesi o le tautotogo.A oʻo le vevela i se tulaga faʻapitoa, e tapunia fesoʻotaʻiga, ma amata ona galue le pusaaisa compressor mo le malulu.A fa'aitiitia le vevela, e fa'aitiitia le kasa tumu, fa'aitiitia le mamafa, matala feso'ota'iga, ma taofi le pusaaisa.O lenei taamilosaga e taofia ai le vevela o le pusaaisa i totonu o se vaega patino ma sefe ai le eletise.

E tusa ai ma le mataupu faavae o le faʻalauteleina o le vevela ma le faʻaitiitia o mea.O le faʻalauteleina o le vevela ma le faʻaitiitia o mea masani e masani lava i mea faitino, ae o le tikeri o le faʻalauteleina o le vevela ma le faʻaitiitia e eseese mai lea mea i lea mea.O itu e lua o le laupepa auro e lua o taʻavale o mea eseese, ma o le laupepa auro faʻalua e punou ona o tikeri eseese o le faʻalauteleina ma le faʻaitiitia i le vevela eseese, ma o le seti faʻafesoʻotaʻi poʻo le ki e faia e amata ai le seti seti (puipuiga) i. galuega.

信截图_20231213153837

I aso nei, o le tele o pusaaisa e faʻaaogaina paipa e iloa ai le vevela.O le vai o lo'o i totonu o lo'o i ai le vai, lea e fa'alautele ma fa'akonekarate ma le vevela, tulei le fasi u'amea i le tasi pito, ma ki ma tape le compressor.


Taimi meli: Tes-13-2023