Telefoni feavea'i
+86 186 6311 6089
Valaau i matou
+86 631 5651216
I-meli
gibson@sunfull.com

Lisi ituaiga pusaaisa(1)

Lisi ituaiga pusaaisa

 

AEG - Kamupani Siamani e umia e Electrolux, gaosia pusaaisa i Europa i Sasaʻe.

Amica - Faʻailoga a le kamupani Polani Amica, gaosia pusaaisa i Polani e ala i le faʻalauiloaina o le faʻailoga i maketi i Europa i Sasaʻe i lalo o le Hansa brand, taumafai e ulufale atu i maketi a Europa i Sisifo ma le Amica brand.

Amana - Le kamupani US lea na mauaina e Maytag i tua i le 2002, o le vaega o le popolega Whirlpool.

Asco - O se kamupani Suetena e umia e Gorenje pusaaisa, gaosia i Slovenia.

Ascoli - O le faʻailoga ua resitalaina i Italia, ae e leʻi faʻalogo tagata Italia e uiga i lena ituaiga.E foliga ese?Ona o mea faigaluega Ascoli o loʻo gaosia i Saina ma o latou maketi autu o Rusia.

Ariston - O le faʻailoga e a le kamupani Italia Indesit.I le isi itu, 65% o sea Indesit e umia e Whirlpool.O pusaaisa Ariston e gaosia i falegaosimea i Italia, Peretania Tele, Rusia, Polani, ma Turkey.

Avanti – O le kamupani e pulea sea o le GenCap America.Avanti pusaaisa e gaosia e kamupani Saina eseese ae o loʻo faʻaaoga pea le Avanti brand.

AVEX - O se ituaiga Rusia e gaosia ana mea faigaluega (e aofia ai pusaaisa) i fale gaosi Saina eseese.

Bauknecht - Le kamupani Siamani o loʻo umia e Whirlpool, na te gaosia meafale eseese.O pusaaisa i lalo o lenei ituaiga o loʻo gaosia i Italia ma Polani ma o pusaaisa uma ua mamanuina ma gaosia e Whirpool, o Bauknecht e naʻo le maketiina ma le faʻatonutonuina o auaunaga e ala i se faiga faʻapitoa.

Beko - Le kamupani Turkish o loʻo gaosia mea faigaluega fale, fale gaosi oloa o loʻo i Turkey.

Bertazzoni - O le kamupani Italia a le aiga e gaosia mea umukuka e aofia ai pusaaisa.O la'au fa'apipi'i pusaaisa o lo'o i Italia.

Bosch - Le kamupani Siamani e gaosia meafale eseese e aofia ai pusaaisa.E le maua e le kamupani se numera tele o faʻataʻitaʻiga, faʻatusatusa i isi, ae o le lelei o pusaaisa e maualuga tele.Faʻafeiloaʻi i taimi uma faʻataʻitaʻiga fou, o lea e teu ai i taimi uma.O la'au pusaaisa o lo'o i Siamani, Polani, Rusia, Sepania, Initia, Peru, Saina, ma le US.

Braun – Le kamupani Siamani, ae e le faia ni pusaaisa.Ae ui i lea, o loʻo i ai pusaaisa i lalo o lena faʻailoga i Rusia.O le gaosiga o Rusia Braun o le kamupani Kaliningrad LLC Astron, na amata ona toe faia pusaaisa i le 2018, o le kamupani lava lea e tasi na te faia meafale i lalo o le Shivaki brand.E tusa ai ma le tusi faamaonia, o le Braun brand o loʻo i ai se logo ma se B. Astron tele e tuʻuina atu ana pusaaisa i atunuu o le Eurasian Economic Union.O loʻo faʻaaogaina e le kamupani vaega na tuʻuina mai Saina ma Turkey.Manatua, o le pusaaisa Braun e leai se mea e fai ma le faʻailoga Siamani.

Britannia - O se fa'ailoga fa'ailoga e umia e le GlenDimplex.O le kamupani Irish lena na fa'atau mai i le Britannia Living Appliances i tua i le 2013. Fa'agaoioia i le lalolagi atoa.

Candy - Le kamupani Italia e ofoina atu le tele o mea faigaluega fale, e aofia ai pusaaisa.O Candy fo'i e iai fa'ailoga o Hoover, Iberna, Jinling, Hoover-Otsein, Rosieres, Susler, Vyatka, Zerowatt, Gasfire, ma Baumatic.E fa'atau atu mea faigaluega i totonu o Europa, Asia, Sasa'e Tutotonu, Amerika Latina.O falegaosimea o loʻo i Italia, Latina Amerika, ma Saina.

CDA Products - O se kamupani Peretania na avea ma se vaega o le Amica Group PLC i tua i le 2015. O loʻo gaosia ai pusaaisa i Polani ma Peretania, ae o nisi o vaega e gaosia e le au gaosi oloa lona tolu.

Cookology - O le faʻailoga e umia e le faleoloa thewrightbuy.co.uk.O latou pusaaisa ma isi mea faigaluega fale o loʻo faʻalauiloa malosi ile Amazon ma isi faleoloa i luga ole laiga.

Danby - O se kamupani Kanata e faʻatau atu meafale eseese.Muamua na faia i Saina.

Daewoo – I le amataga o le Daewoo o se tasi lea o kamupani ta’uta’ua a Korea, ae na gau i le 1999. Na gau le kamupani ma na pasi atu ai i tagata o lo o nofo aitalafu ai.I le 2013 o le faʻailoga o se vaega o le DB Group ma na mauaina e le Dayou Group i le 2018. I le taimi nei, i lalo o le Daewoo brand o loʻo tuʻuina atu ai meafale eseese, e aofia ai pusaaisa.

Defy - Le kamupani mai Aferika i Saute o loʻo gaosia meafale eseese, e aofia ai pusaaisa.O le maketi autu o Aferika.O le kamupani na maua e le Turkish Arçelik Group i tua i le 2011. Na taumafai le kamupani e tuʻuina atu meafaigaluega i le EU, ae ina ua maeʻa le mauaina e Arçelik, na taofia ai na taumafaiga.

bar @ drinkstuff – Ose kamupani lea e fa'atau atu meafale eseese, e aofia ai pusaaisa.Bar @ drinkstuff o lo'o i ai se fa'ailoga fa'amaufa'ailoga, ae o mea fa'aoga e faia e le au faufale lona tolu (ae i lalo ole bar @ drinkstuff brand).

Blomberg - O se faʻailoga lea a le kamupani Turkish Arçelik o loʻo iai foʻi ituaiga Beko, Grundig, Dawlance, Altus, Blomberg, Arctic, Defy, Leisure, Arstil, Elektra Bregenz, Flavel, i le ala, o loʻo faʻatulagaina o ia o se faʻailoga Siamani.O pusaaisa e gaosia i Turkey, Romania, Rusia, Aferika i Saute, ma Taialani.

Electrolux - O se kamupani Suetena o loʻo faʻateleina faʻalautele i luga o maketi i fafo talu mai le amataga o le 1960s, faʻatasi ma isi kamupani.I aso nei, o le Electrolux e iai le tele o vaitaele o meaafale ma pusa pusaaisa.Europa Electrolux pusaaisa faʻailoga - AEG, Atlas (Tenimaka), Corberó (Sepania), Elektro Helios, Faure, Farani, Lehel, Hanikeri, Marynen / Marijnen, Nether, Parkinson Cowanlands, (United Kingdom), Alualu i Luma, Europa, REX-Electrolux, Italia, Rosenlew.atunuu Scandinavian: Samus, Romanian, Voss, Tenimaka, Zanussi, Italia, Zoppas, Italia.Amerika i Matu - Anova Applied Electronics, Inc., Electrolux ICON, Eureka, Amerika seia oʻo i le 2016, o loʻo i ai nei i Midea China, Frigidaire, Gibson, Philco, naʻo mea faigaluega fale, Sanitaire oloa faʻatau, Tappan, White-Westinghouse.Ausetalia ma Oseania: Dishlex, Ausetalia, Kelvinator Australia, Simpson Australia, Westinghouse Australia i lalo o le laisene mai Westinghouse Electric Corp. Latina Amerika - Fensa, Gafa, Mademsa, Prosdócimo, Somela.Sasa'e Tutotonu: Tupu Isaraelu, Olimipeka Vaega Aikupito.O faleoloa Electrolux o loʻo i Europa, Saina, Latina Amerika ma Asia.

Electra - O le faʻailoga e umia e le kamupani Isaraelu Electra Consumer Products o loʻo gaosia mea faigaluega fale, e aofia ai pusaaisa.O loʻo iai foʻi se kamupani faʻapena i Bangladesh ma o loʻo gaosia foi pusaaisa.

ElectrIQ - O loʻo faʻalauiloaina le faʻailoga i Peretania ma faʻatau atu e ala i Amazon ma faleoloa i luga ole laiga.O pusaaisa o lo'o gaosia e tagata e le'o iloa isi tagata gaosi oloa.

Emerson – O le ituaiga e patino i le kamupani Emerson Radio, lea e le o gaosia lava oloa i aso nei.O le aia tatau e gaosia ai meafale i lalo o le Emerson brand o loʻo faʻatau atu i le taimi nei O le aia tatau e gaosia ai oloa i lalo o le Emerson brand o loʻo faʻatau atu i kamupani eseese.Ae o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe e le pule o le Emerson Radio laina oloa fou.


Taimi meli: Tes-13-2023