Telefoni feavea'i
+86 186 6311 6089
Valaau i matou
+86 631 5651216
I-meli
gibson@sunfull.com

Lisi ituaiga pusaaisa(2)

Lisi ituaiga pusaaisa(2)

 

Fisher & Paykel - Le kamupani Niu Sila, o se lala o le Haier Saina talu mai le 2012. Faʻaauau pea le gaosiga o masini fale.

Frigidaire - Le kamupani Amerika e gaosia pusaaisa ma o se lala o Electrolux.O ona falegaosi oloa o loʻo i totonu o le US, faʻapea foʻi ma isi atunuʻu.

Fridgemaster - O se faʻailoga Peretania o pusaaisa na maua e le Chinese Hisense i tua i le 2012. Manatua, talu mai le 2000 Fridgemaster pusaaisa na faia i fale gaosi Hisense.

Gaggenau - O se kamupani Siamani na maua e Bosch-Siemens Hausgerate i tua i le 1998. O pusaaisa e faia i Farani ma Siamani.

Gorenje - Kamupani Slovenia o loʻo ofoina atu meafale, 13% o le kamupani faʻasoa e a Panasonic.O le maketi faʻatatau mo Gorenje pusaaisa o Europa.O falegaosimea e tele lava i Slovenia ma Serbia.O Gorenje e iai foʻi ituaiga Mora, Atag, Pelgrim, UPO, Etna ma Körting.I le 2019, na faʻatau ai Gorenje e le kamupani Saina Hisense.O lenei faʻatau e le faʻasalalauina ina ia le faʻafefe ai tagata faʻatau Europa.

General Electric - I le 2016 GE na maua ai e Haier le pisinisi o mea tau fale ma fa'aauau pea ona ofoina pusaaisa i le Iunaite Setete.

Ginzzu - kamupani Hong Kong e ofoina pusaaisa.O ona falegaosi oloa o lo'o i Saina ma Taiwan.

Graude - O le faʻailoga o loʻo faʻatulagaina o se Siamani, pusaaisa i lalo ole igoa Graude e faʻatau atu i Rusia.I le auala, o le faʻailoga e toetoe lava a le iloa i Siamani, aua o lona maketi autu o loʻo i Europa i Sasaʻe.O pusaaisa e faia i Saina.

Haier - O se kamupani Saina e gaosia pusaaisa i lalo o lana lava faʻailoga faʻapea foi ma le General Electric, Fisher & Paykel.Haier ei ai se fale gaosi oloa i le lalolagi atoa.Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le maketi NA o pusaaisa o loʻo faia i le US Haier factory ma le GE plant.E le gata i lea, o loʻo i ai i le kamupani laʻau e gaosia meafale i Saina, Pakistan, Initia, Jordan, Tunisia, Nigeria, Aikupito, Algeria, ma Aferika i Saute.

Hansa - O se faʻailoga eseʻese a le kamupani Polani Amica o loʻo faia pusaaisa i Polani ma faʻalauiloaina le faʻailoga i luga o maketi a Europa i Sasaʻe ma Rusia.O loʻo taumafai le kamupani e ulufale atu i maketi a Europa i Sisifo ma ana mea faigaluega.

Hiberg - ituaiga Rusia o mea faigaluega fale, e aofia ai pusaaisa.O Hiberg e ofoina atu masini gaosi i fale Saina, ae faʻaaoga lana lava faʻailoga mo gaioiga faʻatau.

Hisense - O se kamupani Saina e ona foi le igoa Ronshen, Combine, Kelon.E 13 falegaosimea i Saina, faapea foʻi ma Hanikeri, Aferika i Saute, Aikupito, ma Slovenia.

Hitachi - O se kamupani Iapani e gaosia meaafale, pusaaisa e faia i Iapani ma Sigapoa (mo le maketi Iapani) ma Thailand (mo isi atunuu).

Hoover - O se faʻailoga e umia e Candy e faʻatau atu masini fale i Europa, Asia, Sasaʻe Tutotonu, ma Amerika Latina.O falegaosimea o loʻo i Europa, Italia, Latina Amerika, ma Saina.

Hotpoint - O le faʻailoga e umia e Whirlpool, ae o mea faigaluega muamua i lalo o lenei faʻailoga e naʻo Europa e tuʻuina atu.I Amerika, Kanata ma Mekisiko o aia tatau e laiseneina e Haier.Mo Europa, o pusaaisa e gaosia i Polani.Mo le maketi i Amerika i Matu o pusaaisa e faia i GE laau.

Hotpoint-Ariston - E lua kamupani (American Hotpoint ma le Italia popole Merloni Elettrodomestici, lauiloa i lalo o le igoa Indesit), e ona le Ariston brand.I le 2008 na faʻatau ai e Indesit Hotpoint i Europa mai le General Electric.O le Hotpoint-Ariston brand na faʻalauiloaina i le 2014 ma 65% o sea na maua e Whirlpool.O le Hotpoint-Ariston brand i Europa o le Indesit.O pusaaisa e faia i Italia ma Rusia.

Indesit - kamupani Italia.65% ​​o sea a le kamupani o loʻo i Whirlpool.O pusaaisa e gaosia i falegaosimea i Italia, Peretania Tele, Rusia, Polani, ma Turkey.O le Indesit foi e ona le igoa Hotpoint-Ariston, Scholtès, Stinol, Termogamma, Ariston

IO MABE, MABE- Le kamupani Mekisiko na faia pusaaisa i le galulue faatasi ma General Electric, gaosia mo maketi Amerika i Matu ma Latina.O lea ua ulufale atu i maketi a Europa ma Sasaʻe Tutotonu.O pusaaisa e faia i Mekisiko.

Jackys - O le kamupani o loʻo i le United Arab Emirates.E le faia ni mea faigaluega a le fale lava ia, ae okaina mai le au gaosi oloa lona tolu ma faʻalauiloaina i latou lava faʻailoga.Mo se faʻataʻitaʻiga, o pusaaisa Jackys e faia i Saina ma Turkey.E fa'atau atu mea faigaluega fa'apitoa i Sasa'e Tutotonu, Aferika, Asia i Saute, ma Rusia.

John Lewis – Ose fa'ailoga fa'ailoga e umia e le UK John Lewis & Partners faleoloa faleoloa.O pusaaisa e gaosia e kamupani ta'uta'ua o meaafale ma fa'atau atu i lalo ole igoa John Lewis.

Jenn-Air - O le kamupani a Amerika e faia mea faigaluega ile fale talu mai le 2006. I nai tausaga talu ai na maua mai ai e Whirlpool o loʻo faʻaaoga pea le Jenn-Air e avea o se isi ituaiga i le taimi nei.

Kuppersbusch - O se faʻailoga faʻatau e umia e Teka Group Switzerland.O lo'o ofoina atu mea faigaluega fale maualuluga, fa'apitoa i le maketi i Europa i Sisifo (80% o fa'atauga a le kamupani).O falegaosimea o loʻo i Europa, Amerika, ma Asia.

Kelvinator - O le faʻailoga e umia e Electrolux ma ofoina atu le tele o mea faigaluega fale.O pusaaisa Kelvinator e gaosia i fale Electrolux.

KitchenAid - O le faʻailoga e pulea e Whirlpool, KitchenAid pusaaisa o loʻo gaosia i fale gaosi Whirlpool.

Grundig - Le kamupani Siamani, na mauaina e le Turkish concern Koç Holding i tua i le 2007, o loʻo faʻaaogaina pea le Grundig brand.Ae ui i lea, na siitia le ofisa autu o le kamupani i Istanbul.O pusaaisa e gaosia i Turkey, Thailand, Romania, Rusia, ma Aferika i Saute.

LG - Le kamupani Korea e faia ma faʻatau atu pusaaisa i le lalolagi atoa.O se tasi o kamupani o loʻo faʻaauau pea le faʻalauiloaina o tekonolosi fou i pusaaisa.Ia maitauina foi o loʻo faʻalagolago le kamupani i le faʻaogaina o le inverter linear compressors i tausaga talu ai, e ui lava o latou tulaga lelei e finau.O fale gaosi LG o loʻo i Korea, Saina, Rusia, ma Initia.Sa iai le fuafuaga a le kamupani e tatala se falegaosi mea tau fale i Amerika, ae o le taimi nei o le fale gaosimea i Clarksville, Tennessee o loo faia na o masini tamea.

Liebherr - O le kamupani Siamani o loʻo faia pusaaisa i totonu o le atunuʻu, faʻapea foʻi ma faiga faʻapipiʻi fale gaosi oloa.O falegaosimea o loʻo i Bulgaria, Austria, ma Initia.O pusaaisa fa'apisinisi e faia i Malaysia ma Austria.

Leran - Le igoa Rusia e umia e le kamupani Rem BytTechnika mai Chelyabinsk, Rusia.O pusaaisa e fai mo le fa'atonuga i luga o la'au Saina ma o Leran e fa'aaogaina e fai ma fa'atauga fa'atau.

LEC - Le kamupani Peretania o loʻo umia nei e Glen Dimplex Professional Appliances.I aso nei, o le tele o pusaaisa faʻataʻitaʻiga o loʻo gaosia i Saina i fale gaosi Glen Dimplex.

Leisure – Pulea e le kamupani Turkish Beko, o le vaega lena o Arçelik A.Ş talu mai le 2002. O pusaaisa e gaosia i fale gaosi Arçelik aemaise lava i Turkey.

Lofra - O se kamupani Italia e faia mea faigaluega umukuka.I le 2010, ona o faʻafitauli tau tupe, na faʻatau atu ai le vaega faʻatonutonu a le kamupani i se kamupani Iran.Lofra o loʻo faʻaauau pea ona gaosia meafale, e aofia ai pusaaisa.O falegaosimea o lo'o i Italia.O maketi autu o Europa ma Sasaʻe Tutotonu.

LOGIK – O le DSG Retail Limited e umia e Currus.O pusaaisa e faia e ala i le fa'atonuga e le au gaosi oloa lona tolu.

MAUNFELD - O le faʻailoga ua resitalaina i Europa, ae o loʻo faʻatautaia muamua i luga o maketi a le setete o Soviet, aemaise lava i Rusia.MAUNFELD pusaaisa ma isi mea faigaluega fale e faia i le oka i laau eseese i Europa ma Saina.

Maytag - O se tasi o faʻailoga tuai o masini fale i le Iunaite Setete.I le 2006 na maua ai le kamupani e Whirlpool.O pusaaisa e gaosia i falegaosimea i le Iunaite Setete, Mekisiko, ma isi laau a le Whirlpool.Na umia e Maytag faailoga tau fefaʻatauaʻiga, lea na mulimuli ane faʻafeiloaʻi i Whirlpool: Admiral, Amana, Caloric, Dynasty, Gaffers & Sattler, Glenwood, Hardwick, Holiday, Inglis, Jade, Litton, Magic Chef, Menu Master, Modern Maid, Norge, ma Sunray.

Magic Chef - O le faʻailoga e umia e Maytag, lea na maua e Whirlpool.

Maofa - O le faʻailoga o loʻo umia e le AGA Rangemaster Limited, lea e faʻatatau i le Whirlpool corporation.

Midea – Fa'aSaina fa'alāpotopotoga e faia meaafale, e aofia ai pusaaisa.Faia i totonu o le atunuu o Saina.O fa'asalalauga e iai le tele o fa'ailoga na maua muamua e aofia ai Toshiba (meafale), KUKA Siamani ma Eureka na fa'atau i le 2016 mai le Electrolux AB.

Miele – Le tagata Siamani e fau meaafale (kamupani a le aiga, o sea e tufatufa atu i le va o tagata o le aiga o Miele ma Zinkann).O falegaosi mea faigaluega fale o loʻo i Siamani, Austria, Czech Republic, ma Romania.O mea faigaluega fale e tu'uina atu i le US ma isi atunu'u.O loʻo faʻaleleia pea e Miele le gaosiga ma le teufaafaigaluegaina o tupe i le atinaʻeina o tekonolosi fou, o loʻo nofoia e le kamupani se tulaga taʻutaʻua i le vaega o mea faigaluega fale maualuga, e aofia ai pusaaisa maualuga.

Mitsubishi - O le Faalapotopotoga a Iapani, e faia foi pusaaisa, o fale o loʻo i Iapani ma Thailand.


Taimi meli: Tes-13-2023