Telefoni feavea'i
+86 186 6311 6089
Valaau i matou
+86 631 5651216
I-meli
gibson@sunfull.com

Lisi ituaiga pusaaisa(3)

Lisi ituaiga pusaaisa(3)

Montpellier - Ose mea faigaluega fale ua resitalaina i Peretania.O pusaaisa ma isi mea faigaluega a le fale e faia e tagata gaosi oloa lona tolu i luga o le poloaiga a Montpellier.
Neff - Le kamupani Siamani na faʻatau e Bosch-Siemens Hausgeräte i tua i le 1982. O pusaaisa e gaosia i Siamani ma Sepania.
Nord - Ukrainian gaosi mea tau fale.O mea faigaluega fale o loʻo gaosia i Saina i le galulue faʻatasi ma Midea Corporation talu mai le 2016.
Nordmende - Talu mai le ogatotonu o 1980s, o Nordmende o loʻo umia e Technicolor SA, sei vagana ai Aialani, e pei o Aialani, o loʻo iai i le vaega KAL, lea e gaosia meafale i lalo o lenei faʻailoga.I le auala, Technicolor SA faʻatau atu le aia tatau e gaosia ai oloa i lalo o le Nordmende brand i kamupani eseese mai Turkey, Peretania, ma Italia.
Panasonic - O se kamupani Iapani o loʻo faia ni mea faʻaeletonika eseese ma meafale, pusaaisa o loʻo gaosia i Czech Republic, Thailand, Initia (naʻo le maketi i totonu o le atunuʻu), ma Saina.
Pozis - O se faʻailoga Rusia, faʻapipiʻi pusaaisa i Rusia e faʻaaoga ai vaega Saina.
Rangemaster - O se kamupani Peretania e umia e le kamupani US AGA Rangemaster Group Limited talu mai le 2015.
Russell Hobbs - O se kamupani Peretania meafale.I le taimi nei, o fale gaosi oloa ua siitia atu i Asia i Sasaʻe.
Rosenlew - O se kamupani fa'auma meafale na maua e Electrolux ma fa'aauau pea ona fa'atau atu pusaaisa i Finelani i lalo ole Rosenlew brand.
Schaub Lorenz - O le faʻailoga sa umia e se kamupani Siamani C. Lorenz AG, muamua o se Siamani ua le aoga talu mai le 1958. Mulimuli ane, o le Schaub Lorenz brand na maua e le GHL Group, o se kamupani na faavaeina e le Italian General Trading, Austrian HB, ma Hellenic Laytoncrest. .I le 2015 na fa'alauiloa ai le pisinisi o meafale i lalo o le Schlaub Lorenz brand.O pusaaisa e faia i Turkey.Ua faia e le Kamupani ni taumafaiga e ulufale atu i le maketi i Europa, ae le'i ausia se taunuuga lelei.
Samsung - kamupani Korea, e faia pusaaisa faʻatasi ma isi mea faʻaeletonika ma meafale.O pusaaisa i lalo o le Samsung brand e faia i Korea, Malaysia, Initia, Saina, Mekisiko, Amerika, Polani, ma Rusia.Ina ia faʻalauteleina lona faʻasalalauga maketi, faʻalauiloaina i taimi uma tekinolosi fou ma atinaʻe.
Sharp - O se kamupani Iapani e faia mea tau eletise ma meafale.O pusaaisa e gaosia i Iapani ma Taialani (lua-vaega i tafatafa o pusaaisa), Rusia, Turkey, ma Aikupito (tasi-sone ma lua-vaega).
Shivaki - O le amataga o se kamupani Iapani, e umia e le AGIV Group, lea e laiseneina lana faʻailoga Shivaki i kamupani eseese.Shivaki pusaaisa o loʻo gaosia i Rusia i le fale e tasi e pei o Braun pusaaisa.
SIA - O le faʻailoga e umia e shipitappliances.com.O pusaaisa e faia mo le oka e le au gaosi oloa lona tolu.
Siemens - Le igoa Siamani e umia e BSH Hausgeräte.O pusaaisa e faia i Siamani, Polani, Rusia, Sepania, Initia, Peru, ma Saina.
Sinbo - O le faʻailoga e umia e se kamupani Turkish.I le taimi muamua, o le faʻailoga na faʻaaogaina mo mea laiti fale, ae o aso nei o loʻo i ai foi pusaaisa o loʻo tuʻuina atu i le laina oloa.O pusaaisa e faia i le oka i nofoaga eseese i Saina ma Turkey.
Snaige - O se kamupani Lithuanian, o se vaega pulea na maua e le kamupani Rusia Polair.O pusaaisa e faia i Lithuania ma ofoina atu i vaega pito i lalo.
Stinol - Le faʻailoga Rusia, pusaaisa i lalo ole Stinol brand na faia talu mai le 1990 i Lipetsk.O pusaaisa gaosi i lalo o le Stinol brand na le toe aoga i le 2000. I le 2016 na toe faʻafouina le faʻailoga ma o le taimi nei o pusaaisa i lalo o le Stinol brand ua faia i le fale Lipetsk Indesit, lea e umia e le Whirpool corporation.
Stateman - O le faʻailoga ua resitalaina i Peretania ma faʻaaogaina e faʻatau ai pusaaisa Midea ma lona igoa.
Ogaumu – O se ituaiga e umia e Glen Dimplex Home Appliance Company.O pusaaisa e gaosia i le tele o atunuu.
SWAN - O le kamupani e ana le SWAN brand na gau i le 1988 ma o le brand na maua e Moulinex, lea na gau foi i le 2000. I le 2008, na fausia ai le Swan Products Ltd, lea na faʻaaogaina se laisene SWAN brand seia oʻo ina toe maua atoa ana aia tatau. i le 2017. O le kamupani lava ia e leai ni fale, o lea e tali mai mo na o maketi ma faʻatau.O pusaaisa i lalo ole SWAN brand o lo'o gaosia e le au gaosi oloa lona tolu.
Teka - O se faʻailoga Siamani, faʻatasi ai ma faleoloa i Siamani, Sepania, Potukale, Italia, Scandinavia, Hungary, Mekisiko, Venesuela, Turkey, Initonesia, ma Saina.
Tesler - o se ituaiga Rusia.Tesler pusaaisa e faia i Saina.
Toshiba - O le amataga o se kamupani Iapani na faʻatau atu ana pisinisi meafale i se kamupani Saina Midea o loʻo faʻaauau pea ona fai pusaaisa i lalo o le Toshiba brand.
Vestel - Turkish brand, vaega ole Zorlu Group.O pusaaisa e gaosia i Turkey ma Rusia.
Vestfrost – Kamupani Tenimaka e fai pusaaisa.Na maua e Turkish Vestel i tua i le 2008. O fale gaosi oloa o loʻo i Turkey ma Slovakia.
Whirlpool - O se kamupani Amerika na mauaina le tele o meaafale ma pusa pusaaisa.I le taimi nei, o loʻo ia te ia ituaiga ma kamupani nei: Whirlpool, Maytag, KitchenAid, Jenn-Air, Amana, Gladiator GarageWorks, Inglis, Estate, Brastemp, Bauknecht, Ignis, Indesit, ma Consul.Makesrefrigerators i le lalolagi atoa, o se tasi o fale sili ona tele e gaosia mea faigaluega.
Xiaomi - O se kamupani Saina, e masani ona lauiloa mo ana telefoni.I le 2018, na faʻavaeina ai le matagaluega o meaafale faʻapipiʻi i totonu o le laina fale atamai a Xiaomi (mea mama mama, masini fufulu, pusaaisa).O le kamupani e matua'i gauai atu i le lelei o ana oloa.O pusaaisa e faia i Saina.
Zanussi - O se kamupani Italia na mauaina e Electrolux i tua i le 1985, o loʻo faʻaauau pea ona faia mea eseese mo fale, e aofia ai pusaaisa Zanussi.O pusaaisa e faia i Italia, Iukureini, Taialani, ma Saina.
Zigmund & Shtain - Ua resitalaina le kamupani i Siamani, ae o maketi autu o Rusia ma Kazakhstan.O pusaaisa e faia i faleoloa i fafo, Saina, Romania, ma Turkey.


Taimi meli: Tes-13-2023