Telefoni feavea'i
+86 186 6311 6089
Valaau i matou
+86 631 5651216
I-meli
gibson@sunfull.com

FA'A'ALI'A FA'A'ASA'E FA'A'ALI'A – FA'AALI'INA LE FA'A'ASA'O FA'A'ASA'E MASANI O PU'A'AISA MA FA'AISA.

O SU'I UMA (WHIRLPOOL, GE, FRIGIDAIRE, ELECTROLUX, LG, SAMSUNG, KITCHENAID, ETC..) O PU'A'A'ASA'E LE'AI FROST MA FA'AISA A'AI E IAI FA'AGA FA'AVA'E.

Fa'ailoga:

O mea'ai i totonu o le pusaaisa e malu ma vai malulu i totonu o le pusaaisa ua le toe malulu e pei ona sa i ai.
O le fetu'una'iga o tulaga o le vevela e le maua ai le malulu.

O le fa'amaonia o lau pusaaisa o lo'o i ai se fa'aletonu o le faiga fa'amalo.
E mafai ona fa'amaonia le fa'afitauli o le Defrost e ala i le aveeseina o mea'ai mai le pusaaisa.
Ave'ese le pusaaisa pito i totonu o lo'o ufiufi ai u'amea malulu.
E fa'amaonia le fa'afitauli o le fa'a'a'alili pe afai o lo'o ufiufi ai le fa'amalo i le aisa.Afai e leai se aisa o lona uiga o loʻo galue masani le faiga faʻamalo ma e tatau ona e suʻe i se isi mea mo le mafuaʻaga o le faaletonu o lau pusaaisa.Valaau U-FIX-IT Vaega o Mea faigaluega mo se fesoasoani e maua fua.
O le aisa e fai ma se insulator e taofia ai le u'amea malulu mai le fa'aititia o le vevela i totonu o le pusaaisa i le tulaga e mana'omia.
E mafai ona fa'aoga se mea fa'aulu lauulu e fa'a'aisa ai le aisa.O le pikiina o le aisa o se manatu leaga.
O le pusaaisa (ma le pusaaisa) o le a galue masani pe a uma ona aveese le aisa.
O le fa'agaioiga masani o le a fa'aauau pea se'ia o'o ina toe ufitia ia vili i le aisa lea e masani lava e tusa ma le tolu aso.E mafai ona puipuia mea'ai e ala i le fa'aauau pea ona fa'a'aisa ma le lima pe a mana'omia se'ia o'o ina toe fa'aleleia.

E tolu vaega o le faiga fa'amalo.
Fa'avevela Fa'a'aisa
Su'e fa'amuta (thermostat).
Fa'amalo le taimi po'o le laupapa fa'atonu.

Fa'amoemoega o le Fa'a'a'a'a
O le pusaaisa ma le pusaaisa faitotoa o le a tatala ma tapuni i le tele o taimi a o teuina ma aumai e tagata o le aiga meaai ma vaiinu.So'o se tatalaina ma tapuni o faitoto'a e mafai ai ona ulufale le ea mai le potu.O mea malulu i totonu o le pusaaisa o le a fa'afefete ai le susū o le ea ma fa'atupu ai le aisa i luga o mea'ai ma mea fa'amalo.I le aluga o taimi o le aisa e le aveesea o le a iu ina fausia ai se aisa malo.O le faiga fa'a'aisa e taofia ai le fa'atupuina o le aisa ma le aisa e ala i le fa'amataina i lea taimi ma lea taimi le ta'amilosaga fa'afefe.

Fa'agaoioiga Faiga Fa'amalo
O le taimi fa'a'aisa po'o le laupapa fa'atonu e amata ai le ta'amilosaga fa'a'a'a'a.
O taimi fa'ainisinia e amata ma fa'amuta le ta'amilosaga e fa'atatau i le taimi.
O laupapa fa'atonutonu e amata ma fa'amutaina le ta'amilosaga e fa'aaoga ai le tu'ufa'atasiga o le taimi, fa'atatau, ma le fa'alogoina o le vevela.
Taimi ma laupapa fa'atonu e masani ona tu'u i totonu o le pusaaisa e lata ane i le vevela o lo'o i tua atu o palasitika.E mafai ona fa'apipi'i laupapa fa'atonutonu i tua o le pusaaisa.Valaau U-FIX-IT Vaega o Mea faigaluega ma lau numera fa'ata'ita'i pe a e mana'omia se fesoasoani e su'e lau laupapa.
O le ta'amilosaga fa'a'aisa e poloka ai le paoa i le compressor ma lafo atu le malosiaga i le fa'avevela fa'a'aisa.
O mea fa'avevela e masani lava o mea fa'avevela (e pei o ni elemene tao laiti) po'o elemene o lo'o fa'aofuina i totonu o se fa'agogo tioata.
O mea fa'avevela o le a fa'apipi'i i le pito i lalo o vili fa'amalo i le vaega o le pusaaisa.O pusaaisa pito i luga o lo'o i ai i totonu o le pusaaisa vaega o le ai ai se fa'avevela lona lua.Ole tele ole pusaaisa e tasi le fa'avevela.
O le vevela mai le fa'avevela o le a liusuavai ai le aisa ma le aisa i luga o le fa'amalo.O le vai (aisa liusuavai) e tafe ifo i lalo o pusa malulu i totonu o se faatanoa i lalo ifo o vili.O le vai o lo'o aoina i totonu o le ala e fa'aulu atu i se apa condensate o lo'o i totonu o le vaega compressor lea e toe alu i fafo i totonu o le potu na sau ai.
O le ki fa'amuta (thermostat) po'o nisi tulaga, e taofia ai e le fa'avevela le fa'avevela mai le fa'afefeteina o mea'ai i totonu o le pusaaisa i le taimi o le ta'amilosaga fa'amalo.
E alu atu le malosi i le ki fa'amuta (thermostat) i le fa'avevela.
O le ki fa'amuta (thermostat) o lo'o fa'apipi'i i le vili i le pito i luga.
O le ki fa'amuta (thermostat) o le a fa'ata'amilo le mana i le fa'avevela ma fa'aola mo le umi o le ta'amilosaga fa'amalo.
A'o si'itia e le fa'avevela le vevela o le ki fa'amuta fa'amalo (thermostat) o le a alu ese le eletise i le fa'avevela.
A'o maalili le vevela o le kilia fa'amuta (thermostat) o le a toe fa'afo'i atu le eletise i le fa'avevela.
O nisi faiga fa'a'a'aisa e fa'aoga ai se masini fa'a vevela nai lo le ki fa'amuta fa'amalo (thermostat).
E fa'afeso'ota'i sa'o i le laupapa fa'atonu mea fa'amau ma mea fa'avevela.
O le malosi i le fa'avevela e pulea e le laupapa fa'atonu.

Ole Fofo vave:
E masani lava ona sui e tekinisia fa'alelei vaega uma e tolu o le faiga fa'a'a'aisa pe a fa'aletonu.E tutusa uma auga e tusa lava po o le fea o vaega e tolu e le manuia ma o le tolu uma e tutusa tausaga.O le suia o mea uma e tolu e faʻaumatia ai le manaʻoga e vaʻaia poʻo fea o le tolu e leaga.

Fa'ailoaina po'o fea se tasi o vaega e tolu fa'a'a'ai e leaga:
E lelei le fa'avevela fa'a'aisa pe afai e fa'aauau i le va o ta'ita'i ma leai se fa'aauau i le palapala.
E lelei le ki fa'amuta (thermostat) pe a fa'aauau pea pe a mālūlū i lalo ole 40 tikeri.
E mafai ona fa'ata'ita'iina masini fa'a vevela e ala i le faitauina o le tete'e (ohms) i le vevela o le potu.Vala'au U-FIX-IT ma lau numera fa'ata'ita'i mo le faitau ohm mo lau masini.
Afai ole su'ega fa'avevela ma fa'amuta (thermostat) su'e le "lelei" ona tatau loa lea ona sui le fa'atonuga fa'a'a'a'a (timer po'o le laupapa).


Taimi meli: Mati-25-2024