Telefoni feavea'i
+86 186 6311 6089
Valaau i matou
+86 631 5651216
I-meli
gibson@sunfull.com

Fa'agaoioi ole Fa'aa'oa'o ile Pu'aisa

Fa'amoemoega o le Fa'a'a'a'a

O le pusaaisa ma le pusaaisa faitotoa o le a tatala ma tapuni i le tele o taimi a o teuina ma aumai e tagata o le aiga meaai ma vaiinu.So'o se tatalaina ma tapuni o faitoto'a e mafai ai ona ulufale le ea mai le potu.O mea malulu i totonu o le pusaaisa o le a fa'afefete ai le susū o le ea ma fa'atupu ai le aisa i luga o mea'ai ma mea fa'amalo.I le aluga o taimi o le aisa e le aveesea o le a iu ina fausia ai se aisa malo.O le faiga fa'a'aisa e taofia ai le fa'atupuina o le aisa ma le aisa e ala i le fa'amataina i lea taimi ma lea taimi le ta'amilosaga fa'afefe.

Fa'agaoioiga Faiga Fa'amalo

1. O letaimi fa'a'aisapo'o le laupapa fa'atonutonu e amata ai le ta'amilosaga fa'a'aisa.

O taimi fa'ainisinia e amata ma fa'amuta le ta'amilosaga e fa'atatau i le taimi.

O laupapa fa'atonutonu e amata ma fa'amutaina le ta'amilosaga e fa'aaoga ai le tu'ufa'atasiga o le taimi, fa'atatau, ma le fa'alogoina o le vevela.

Taimi ma laupapa fa'atonu e masani ona tu'u i totonu o le pusaaisa e lata ane i le vevela o lo'o i tua atu o palasitika.E mafai ona fa'apipi'i laupapa fa'atonutonu i tua o le pusaaisa.

2.O le defrost taamilosaga poloka le mana i le compressor ma auina atu le mana i lefa'avevela fa'a'aisa.

O mea fa'avevela e masani lava o mea fa'avevela (e pei o ni elemene tao laiti) po'o elemene o lo'o fa'aofuina i totonu o se fa'agogo tioata.

O mea fa'avevela o le a fa'apipi'i i le pito i lalo o vili fa'amalo i le vaega o le pusaaisa.O pusaaisa pito i luga o lo'o i ai i totonu o le pusaaisa vaega o le ai ai se fa'avevela lona lua.Ole tele ole pusaaisa e tasi le fa'avevela.

O le vevela mai le fa'avevela o le a liusuavai ai le aisa ma le aisa i luga o le fa'amalo.O le vai (aisa liusuavai) e tafe ifo i lalo o pusa malulu i totonu o se faatanoa i lalo ifo o vili.O le vai o lo'o aoina i totonu o le ala e fa'aulu atu i se apa condensate o lo'o i totonu o le vaega compressor lea e toe alu i fafo i totonu o le potu na sau ai.

3. O leki fa'agata fa'a'aisa (thermostat)po'o nisi tulaga, e taofia e se masini vevela le fa'avevela mai le fa'afefeteina o mea'ai i totonu o le pusaaisa i le taimi o le ta'amilosaga fa'amalo.

E alu atu le malosi i le ki fa'amuta (thermostat) i le fa'avevela.

O le ki fa'amuta (thermostat) o lo'o fa'apipi'i i le vili i le pito i luga.

O le ki fa'amuta (thermostat) o le a fa'ata'amilo le mana i le fa'avevela ma fa'aola mo le umi o le ta'amilosaga fa'amalo.

A'o si'itia e le fa'avevela le vevela o le ki fa'amuta fa'amalo (thermostat) o le a alu ese le eletise i le fa'avevela.

A'o maalili le vevela o le kilia fa'amuta (thermostat) o le a toe fa'afo'i atu le eletise i le fa'avevela.

O nisi faiga fa'a'a'aisa e fa'aoga ai se masini fa'a vevela nai lo le ki fa'amuta fa'amalo (thermostat).

E fa'afeso'ota'i sa'o i le laupapa fa'atonu mea fa'amau ma mea fa'avevela.

O le malosi i le fa'avevela e pulea e le laupapa fa'atonu.


Taimi meli: Feb-13-2023