Telefoni feavea'i
+86 186 6311 6089
Valaau i matou
+86 631 5651216
I-meli
gibson@sunfull.com

O le fa'avevela fa'avae ma tulaga lelei & le lelei o le fa'avevela ipu tioata

Mataupu Faavae Faavevela

1. Non-metallic faavevela e masani ona taʻua ofa'avevela ipu tioatapo'o le fa'avevela QSC.O le fa'avevela e le fa'ameamea e fa'aaogaina le fa'alava tioata e fai ma mea fa'avae, ma o le pito i fafo o lo'o fa'apipi'iina i se vaega o mea a le PTC pe a uma ona fa'apipi'iina e avea ma ata eletise eletise, ona fa'aopoopoina lea o se mama u'amea i ports e lua o le ipu tioata. ma le pito i luga ole ata tifaga vevela eletise e avea o se electrode e fausia ai se faʻavevela.O lea ua ta'ua foi afa'avevela ipu tioata.

I se faaupuga faigofie, o se vaega o mea conductive o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le puipui pito i fafo o le paipa tioata, faʻamafanafanaina e le tele o le taimi nei i luga o le puipui pito i fafo o le paipa tioata, ona faʻamalosia lea e faʻafefe le vevela i le vai i totonu o le ipu tioata.

2. Fa'alagolago i paipa tioata e maua ai le vai ma le eletise.O le fa'avevela fa'apa tioatae aofia ai le 4 i le 8 ipu tioata o numera eseese e tusa ai ma le mana eseese, o pito uma e faʻamaufaʻailogaina i vaega palasitika ma faʻaumi faʻamau.General 8000W masini eletise, faʻaoga taʻitasi 1000W poʻo 2000W ipu tioata.

Tulaga lelei

O loʻo i ai se alavai faʻafefe vai e faia e le paipa tioata, ma o loʻo faʻamaonia le ala o le tafe, ina ia faasolosolo malie le vevela o le vai i se saoasaoa faifaipea, o le vevela o le vai e tutusa, ma e leai se vevela ma le malulu.O le vai e fai si umi, o le taimi o le vai i totonu o le paipa e umi atu, o le taimi e fesuiaʻi ai le vevela e umi atu, ma o le faʻaogaina o le vevela e maualuga atu.

Fa'aletonu

tioata tioata mo se taimi umi i le maualuga o le vevela ma le maualuga o le mamafa, faʻalauteleina o le vevela ma le faʻaitiitia o le siosiomaga, faigofie ona gau le vai, male fa'avevela fa'apa tioatae fa'avevela i le ufiufi o le fa'alava tioata, ae o le liki e saisaitia e lia ai le eletise.O le vevela o loʻo faʻapipiʻi i luga o le pito i luga o le ipu tioata, ina ia faigofie ai le puipui i totonu e maua ai fua, fua e aʻafia ai le fesuiaiga o le vevela, o lea a maeʻa se taimi, faʻaitiitia le malosi o le vevela, ma faʻateleina le faʻalavelave faʻafefe.E le gata i lea, o le iʻuga o le vai leakage o le sili ona leaga ole fa'avevela fa'apa tioata, Le fesoʻotaʻiga i le va o le tele o ipu tioata, faʻalagolago i pito uma e lua o le pito iʻu ma le faʻamaufaʻailoga mama paʻu, faʻatasi ai ma faʻamau e faʻapipiʻi ai le pito pito e faʻamaufaʻailogaina ai le mama paʻu, ua faʻamautu lenei fausaga, tele le malosi o le a tuʻimomomo saʻo ai le paipa, itiiti le malosi, le lelei o le fa'amaufa'ailoga e ta'ita'iina ai le vai.


Taimi meli: Sep-06-2023