Telefoni feavea'i
+86 186 6311 6089
Valaau i matou
+86 631 5651216
I-meli
gibson@sunfull.com

O a Ituaiga Eseese o Suavai Level Sensors?

O ituaiga eseese o masini sua vai e aofia ai:

Ituaiga mata

Capacitive

Conductivity

Diaphragm

Ituaiga polo opeopea

 

1. Optical sua tulaga sensor

O su'ega maualuga o mata e mautu.Latou te fa'aogaina ta'ita'i infrared ma phototransistors, lea e fa'apipi'i fa'atasi pe a o'o le masini i le ea.A faatofu le pito lagona i totonu o le vai, o le moli infrared e sola ese, ma mafua ai ona suia le tulaga.O nei masini e mafai ona iloa le i ai poʻo le leai o se vai.Latou te le lagona le malamalama i le siosiomaga, e le afaina i pulu i le ea, ma e le afaina i ni pupuni laiti i vai.Ole mea lea e fa'aoga ai i tulaga e mana'omia ai le fa'amaumau vave ma le fa'atuatuaina o suiga a le setete, ma e mafai ona galue fa'atuatuaina mo se taimi umi e aunoa ma se tausiga.

O le fa'aletonu o se masini fa'apipi'i opitika e na'o le iloa pe o iai se vai.Afai e manaʻomia tulaga fesuisuiai, (25%, 50%, 100%, ma isi) e manaʻomia e taʻitasi se masini faʻaopoopo.

2. Capacitive sua tulaga sensor

E fa'aogaina e sui tulaga fa'amalosi e lua (e masani ona faia i le u'amea) i totonu o se ta'amilosaga e pu'upu'u le va.A faatofu le ta'avale i totonu o se vai, e fa'auma ai se ta'amilosaga.

O le lelei o le suiga o le maualuga e mafai ona faʻaaogaina e fuafua ai le maualuga poʻo le paʻu o le vai i totonu o se atigipusa.I le faia o le taʻavale tutusa le maualuga ma le atigipusa, e mafai ona fuaina le malosi i le va o taʻavale.Leai se capacitance o lona uiga e leai se vai.O le capacitor atoa o lona uiga o se atigipusa atoa.E mana'omia le fa'amauina o fua "gaogao" ma le "tumu" ona fa'avasega lea o le mita i le 0% ma le 100% e fa'aalia ai le maualuga.

E ui lava e iai le avanoa e maua ai le leai o ni vaega feʻaveaʻi, o se tasi o latou faʻaletonu o le pala o le taʻavale e suia ai le malosi o le taʻavale ma e manaʻomia ai le faʻamamaina poʻo le toe faʻaleleia.E sili atu foi ona maaleale i le ituaiga vai e faʻaaogaina.

v2-a6f995a6d2b49195ef07162ff5e60ea2_r

3. Conductive sua tulaga sensor

O se su'ega fa'aulu o se masini fa'afeso'ota'i eletise i se tulaga fa'apitoa.Fa'aaogā ni ta'avale fa'a'ese'ese se lua pe sili atu fo'i e fa'aalia ona pito i totonu o se paipa e alu ifo i totonu o se vai.O le umi e ave le eletise maualalo, ae faʻaaogaina le taʻavale puʻupuʻu e faʻamaeʻa ai le taamilosaga pe a maualuga le maualuga.

E pei o suiga o le tulaga capacitive, o suiga o le tulaga conductive e faalagolago i le conductivity o le vai.O le mea lea, e na'o latou talafeagai mo le fuaina o nisi ituaiga o vai.E le gata i lea, e mana'omia ona fa'amama i taimi uma nei pito e fa'alogoina e fa'aitiitia ai le palapala.

4. Diaphragm tulaga sensor

O le diaphragm poʻo le pneumatic level switch e faʻalagolago i le mamafa o le ea e tulei ai le diaphragm, lea e faʻaogaina ma se micro switch i le tino o le masini.A'o si'itia le maualuga, e si'itia fo'i le mamafa i totonu i totonu o le paipa e iloa ai se'ia o'o ina fa'agaoioi le microswitch po'o le masini masini.A pa'ū le maualuga o le vai, e pa'ū foʻi le mamafa o le ea ma motu le ki.

O le lelei o le suiga o le diaphragm-based e le manaʻomia se eletise i totonu o le tane, e mafai ona faʻaaogaina i le tele o ituaiga vai, ma talu ai e le faʻafesoʻotaʻi le ki ma le vai.Ae ui i lea, talu ai o se masini masini, e manaʻomia le tausiga ile taimi.

5. Opeopea le sua maualuga masini

O le ki fa'apeopea o le ulua'i fa'alogo tulaga.O latou o masini masini.O lo'o fa'apipi'i se fa'apeopea 'ō'ō i se lima.A o si'i a'e ma pa'u le fa'apeopea i totonu o le vai, e tulei i luga ma lalo le lima.E mafai ona fa'afeso'ota'i le lima i se maneta po'o se kilia fa'ainisinia e fa'amautu ai le on/off, pe mafai fo'i ona fa'afeso'ota'i i se fua fa'atatau e si'i a'e mai le tumu i le gaogao pe a pa'u le maualuga.

O le su'e fa'a'omea fa'ata'ali'o i totonu o le tane faleuila ose mea e masani ona fa'alogoina tulaga fa'alele.E fa'aaoga fo'i e pamu fa'afefete ni ki fa'afefe e fai ma auala taugofie e fua ai le maualuga o le vai i lalo.

Su'e fa'alele e mafai ona fuaina so'o se ituaiga vai ma e mafai ona mamanuina e fa'atino e aunoa ma se sapalai eletise.O le fa'aletonu o suiga o lo'o fa'afefeteina o lo'o lapo'a atu nai lo isi ituaiga o ki, ma talu ai e fa'ainisinia, e mana'omia le tautua fa'atele nai lo isi ki.

塑料浮球液位开关MR-5802


Taimi meli: Iul-12-2023